Byte & retur

Byte & retur

Det är tryggt att beställa ett babygym. Hos oss har du ångerrätt som gäller i 14 dagar i enlighet med konsumentköplagen. Om du ångrar ett köp står du själv för returfrakten. Du kommer inte att få några frågor om varför du ej vill slutföra köpet utan det är din ensak. Varan måste dock vara i obruten förpackning. Du får till exempel inte packa upp ett babygym och prova att montera det innan du ångrar du dig.

Vi godkänner byten

Om du vill byta ett babygym mot ett annat så går det bra så länge förpackningen är obruten. Även där är det 14 dagar som gäller och du står själv för frakten.

Vi står för frakten vid reklamationer

Om det är något fel på ett babygym du mottagit eller om du fått fel vara behöver du naturligtvis inte betala returfrakten utan den står vi för. Ta kontakt med oss om du vill reklamera en vara så går vi igenom proceduren. Återbetalningen görs inom 30 dagar efter att vi tagit emot returen.

Om något är oklart kring ett byte, en reklamation eller ett ångrat köp är det bara att du hör av dig till vår säljavdelning så hjälper vi dig tillrätta.

Kundvagnen