Om oss

Om oss

Vi är ett par som hade svårt att hitta pedagogiska kvalitetsleksaker till våra egna barn när de var riktigt små. Många babygym som finns på stormarknaderna är av diskutabel kvalitet. För att få tag på babygym som bygger på verkliga kunskaper om pedagogik och barnets utveckling var det specialbutiker som gällde. Vi vill göra det enkelt att köpa de bästa babygymmen online. 

Våra babygym är säkra

Att kunna sysselsätta små barn på ett meningsfullt sätt är inte bara något som främjar snabbare utveckling utan det skapar harmoni för alla i familjen. Att hålla koll på och stimulera en bebis är ett heltidsjobb och ett babygym ger dig som småbarnsförälder en möjlighet att koppla av några några extra minuter. Barnet ska vara under uppsikt men du kan vara trygg i att våra babygym är helt säkra att använda. Det finns inga gifter i de plaster våra tillverkare använder och konstruktionerna kan inte rasa över barnet.

Vi vill veta vad ni tycker

Kontakta oss gärna och berätta vad ni tycker om våra babygym. Det finns många produkter på den svenska marknaden och vi vill välja dem som vi vet att våra kunder uppskattar.

Kundvagnen